Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Polgár Júlia

Korábbi értékelések

Nóra

5
Értékelés: 5
Rövid időt töltöttem sajnos Júliánál, csak 6 alkalmat, mert mindkettőnkön kívül eső okból nem tudtuk együtt folytatni a terápiát. Ennek ellenére hosszútávra kaptam tőle olyan belső biztonságot, és olyan megküzdési stratégiákat, melyeket most már nem lehet visszafordítani. Kedves, közvetlen, megértő, türelmes szakember mégis rettentő profi és megtartja a szükséges határokat, soha nem ítélkezik és nem erôltet olyasmit, amiről a páciens nem akar még beszélni. Olyan, amilyennek egy pszichológusnak lennie kell, csak ajánlani tudom!

Gergő

5
Értékelés: 5
Júliához második alkalommal járok Júliához. Először 2015-ben családi okok miatt, 2019-ben pedig munkahelyi problémákkal. Júlia egy kedves, jól felkészült, lelkiismeretes terapeuta aki sokat segített és tanultam olyan életvezetési tanácsokat aminek hála jobb, és kiegyensúlyozottabb az életem.

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Polgár Júlia képe
Ellenőrzött szakember

Pszichoterápia és homeoffice

Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy pszichológusra van szükségem, de nem tudok személyesen megjelenni a rendelésen?

Polgár Júlia képe
Ellenőrzött szakember

Miért fontos a jó alvás a lelki egészség szempontjából?

Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy ha huzamosabb ideig nem volt lehetősége elengendő mennyiségű és minőségű alvásra, akkor ingerlékenyebbé, fáradékonyabbá, figyelmetlenebbé, szétszórtabbá vált. A fenti jelenségek nem meglepőek, ugyanis az alvás kulcsfontosságú szerepet játszik a lelki és mentális egészségünk fenntartásában (természetesen a testi egészségünkben is alapvető fontosságú).

Oldalak