Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kozma Nikolett

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Kozma Nikolett képe
Ellenőrzött szakember

Egy hatékony, kreatív, szerethető módszer, sokféle gyermekkori problémára

Gyermekpszichodráma! Egy módszer, amely egyaránt alkalmas a szorongó, stresszes vagy éppenhogy az indulatait nehezen kezelő gyerekek segítésére, és még sok egyéb gyerekkori pszichés probléma oldására, s mindez egy igazán szerethető formában. De mi is ez a módszer, és hogyan lehetséges ez? 

Oldalak

Pszichológus válaszol

Pánikbetegség

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A páromnak van problémája 21éves és odáig fajult az általunk vélt pánikbetegsége,hogy már csak a lakásunkhoz környező kerületekbe megy,sajnos nagyon sokszor rosszul van így nem nagyon tudunk még oda se kimozdulni ,nagyon sok mindent kipróbáltunk már,voltunk pszihiáternél de csak antidepresszánst meg nyugtatót írt fel, ezeket ha egy mód van rá elkerülnénk ,teljesen tanácstalanok vagyunk,sajnos így nemtudunk élni,bármilyen segítséget,tanácsot szívesen fogadnánk. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

szakítás-Kozma Nikolett

Tisztelt Kozma Nikolett, vagy Válaszadó! Azért Önhöz idézem első sorban a kérdésem,mert Ön már válaszolt egy levelemre, amiben leírtam hogy egy olyan szituációba kerültünk egy sráccal,akinek volt egy barátnője, amit ő kényszerkapcsolatként mutatott be nekem,és közben meg köztünk kialakult valami vonzalom és rengeteget találkoztunk,beszélgettünk,randiztunk..stb. és 3 hónap alatt én beleszerettem,nagyon ragaszkodtam hozzá,és úgy éreztem ő is. aztán mikor megpróbált szakítani a barátnőjével,ő öngyilkos próbált lenni,és innéttől minden tönkrement. Talán így már emlékszik a levelemre. Ugyebár ab

Oldalak