Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss József

Korábbi értékelések

Ildikó

5
Értékelés: 5
Agresszív kényszer gondolatok kezelésével kerestem meg a doktor urat. Amellett, hogy rendkívüli humorával oldottabbá tette az ülések hangulatát, rengeteg stratégiai megoldást dolgoztunk ki a probléma megoldására. Kb. 8-10 ülés után azt tudom mondani, hogy a "betegségem" majd hogy nem teljesen megszűnt, ha vannak is rosszabb periódusaim, már nem okoz pánikot, tudom kezelni a helyzetet. Bátran ajánlom mindenkinek!

Laura

5
Értékelés: 5
Pánikbeteg voltam, az élet minden területén akadályozott, amellett, hogy szörnyen féltem az újabb rohamoktól, maga a roham is egy örökkévalóságnak tűnt. Nem tudtam elképzelni, hogy ezen valaki/ valami tud segíteni. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nem is kell elvesztenem a reményt és a gyors alatt 3 alkalmat értek. Nem "csak" a pánikrohamok szűntek meg, hanem olyan módszereket tanultam amelyeket az élet minden helyzetében alkalmazni tudok. Nem tudom eléggé megköszönni a segítséget!

Gábor

5
Értékelés: 5
Saját magam megismerése miatt kerestem fel Józsefet. Nagyon hamar eredményre jutottunk. Gyors segítő kész volt. Sokat köszönhetek neki. Bárkinek merem ajánlani, diszkrét, segítőkész, kiváló szakember.

Hegedűs Ildikó

5
Értékelés: 5
Szorongással, pánikkal kerestem fel, nem tudtam dolgozni, vezetni, folyamatosan rettegtem, hogy szívrohamom lesz. Tíz alkalom után teljesen jól vagyok. Segítőkész, kompetens, kedves szakember, csak ajánlani tudom. :-)

Pszichológus válaszol

feldolgozatlan,megbánt dolgok,pszichózis

Kedves Pszichológus A fiúm aki tavaly december 21-én dobott hiányzik,kavarognak bennem a negatív élmények ezzel kapcsolatban,miért nem akar tudni rólam vagy,hogy tudjak róla. A kedvéért nem vagyok már szűz amit megbántam mert ezért meg mert mindig szeretem és örökké fogom nem akarok mást. Érdeklődők úgy érzem vannak.Úgy érzem,gondolom visszatértek a pszichózisos tüneteim (szeptember óta nem kell gyógyszert szednem rá) amik főleg stresszes időszakokban vagy egyéb negatív esemény hatására jön elő. Munkahelyi gondok ,nehézségek is vannak,úgy érzem ,gondolom,hogy a munka amit csinálok nem nekem

Orgazmuszavar,gyasz, parkapcsolat.

Tisztelt Doktorno!Kozel 3eve elhunyt 27 eves gyonyoru lanyom.parommal 23eve vagyunk egyutt.A sex tarotta ossze az kapcsolatunkat.3eve csak izgalomba kerulok, de az orgazmus elmarad.Regen napkozbe tudtink szeretkezni, mert olyan munkaja volt, s az ugy jo volt.Most csak szombat lehet, mert tobbi nap faradt estere,meg en nem is kivanom este a sexet .o se.csak szbat delelott.mit lehetne tennunk, hogy ujra orgazmusom legyen vele,n csak magam altal.mar intimlezeres kezelesen is voltam,hatha az a baj.de nem .csak penzkidobas volt.valaszat koszonom.

Oldalak