Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss József

Korábbi értékelések

Ildikó

5
Értékelés: 5
Agresszív kényszer gondolatok kezelésével kerestem meg a doktor urat. Amellett, hogy rendkívüli humorával oldottabbá tette az ülések hangulatát, rengeteg stratégiai megoldást dolgoztunk ki a probléma megoldására. Kb. 8-10 ülés után azt tudom mondani, hogy a "betegségem" majd hogy nem teljesen megszűnt, ha vannak is rosszabb periódusaim, már nem okoz pánikot, tudom kezelni a helyzetet. Bátran ajánlom mindenkinek!

Laura

5
Értékelés: 5
Pánikbeteg voltam, az élet minden területén akadályozott, amellett, hogy szörnyen féltem az újabb rohamoktól, maga a roham is egy örökkévalóságnak tűnt. Nem tudtam elképzelni, hogy ezen valaki/ valami tud segíteni. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nem is kell elvesztenem a reményt és a gyors alatt 3 alkalmat értek. Nem "csak" a pánikrohamok szűntek meg, hanem olyan módszereket tanultam amelyeket az élet minden helyzetében alkalmazni tudok. Nem tudom eléggé megköszönni a segítséget!

Gábor

5
Értékelés: 5
Saját magam megismerése miatt kerestem fel Józsefet. Nagyon hamar eredményre jutottunk. Gyors segítő kész volt. Sokat köszönhetek neki. Bárkinek merem ajánlani, diszkrét, segítőkész, kiváló szakember.

Hegedűs Ildikó

5
Értékelés: 5
Szorongással, pánikkal kerestem fel, nem tudtam dolgozni, vezetni, folyamatosan rettegtem, hogy szívrohamom lesz. Tíz alkalom után teljesen jól vagyok. Segítőkész, kompetens, kedves szakember, csak ajánlani tudom. :-)

Pszichológus válaszol

Rendkívül szélsőséges a viselkedésem. Miért van ez és mi a megoldás?

Tudni kell rólam, 22 éves nő vagyok, gyermekkorom óta rendkívül szorongó vagyok, de sokat fejlődtem, sok helyzetben (párkapcsolat pl) szorongok még, de sokban szélsőségesen változtam meg: míg 3 éve nem mertem emberek közé menni, busszal közlekedni, nem tudtam megszólalni stb, ma már túl sokat beszélek, túlságosan barátságos vagyok (előnytelenül), sokszor túl nyílt vagyok. és úgy érzem inkább rossz irányba változtam. aztán.. a szélsőséges viselkedésem abban nyilvánul még meg, hogy: vagy csak nevetek- vagy zokogok (egy rossz szó és röhögésből zokogni kezdek) vagy nem eszek semmit- vagy túl

Alvászavar, szorongás, depressio

A 42 éves fiamnál tapasztalt mentális problémájával kapcsolatban szeretnék tanácsot kerni. Orvosi segitségről hallani sem akar.Elutasit minden ajánlatot. Mit tehetek, honnan tudok segitséget kérni. Szerintem nagyon súlyos állapotban van. Kérem segitségüket. Köszönettel.

Oldalak