Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Kiss József

Korábbi értékelések

Laura

5
Értékelés: 5
Pánikbeteg voltam, az élet minden területén akadályozott, amellett, hogy szörnyen féltem az újabb rohamoktól, maga a roham is egy örökkévalóságnak tűnt. Nem tudtam elképzelni, hogy ezen valaki/ valami tud segíteni. Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nem is kell elvesztenem a reményt és a gyors alatt 3 alkalmat értek. Nem "csak" a pánikrohamok szűntek meg, hanem olyan módszereket tanultam amelyeket az élet minden helyzetében alkalmazni tudok. Nem tudom eléggé megköszönni a segítséget!

Gábor

5
Értékelés: 5
Saját magam megismerése miatt kerestem fel Józsefet. Nagyon hamar eredményre jutottunk. Gyors segítő kész volt. Sokat köszönhetek neki. Bárkinek merem ajánlani, diszkrét, segítőkész, kiváló szakember.

Hegedűs Ildikó

5
Értékelés: 5
Szorongással, pánikkal kerestem fel, nem tudtam dolgozni, vezetni, folyamatosan rettegtem, hogy szívrohamom lesz. Tíz alkalom után teljesen jól vagyok. Segítőkész, kompetens, kedves szakember, csak ajánlani tudom. :-)

Pszichológus válaszol

önfejlesztő könyvek olvasása

Tisztelt Pszichológus! A következő kérdések merültek fel bennem:Milyen önfejlesztő könyvekkel kezdjem magam képezni?Hány százalékát hasznosíthatnám amiket a könyvekben írnak? És hogyan ültessem át gyakorlatba a dolgokat? Hogyan szűrjem ki a haszontalan „kukába „való könyvet ? Köszönöm a válaszukat

összefüggnek?

tisztelt pszichologus! mostanaban jobban utánaolvastam a felnottkori ADHD tüneteinek, és kicsit kétségbe estem mikor tudatosult bennem hogy nagy valószinuséggel ebben szenvedek, mivel szinte minden tünet jellemző rám, de sajnos ezeken felül a sexualis eletem is katasztrofa (állandó kanosság, korai magömlés, merevedesi zavarok). Elképzelhető hogy összefüggésben van a két probléma? Tisztelettel Hagen Levente

Oldalak