Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Fodor Sándor

Korábbi értékelések

Felföldi Zsuzsanna

5
Értékelés: 5
Figyelme, odafordulása, segítőkészsége, memóriája fáradhatatlan. Mint egy mély lelki barát, aki megért, megmutatja a kiutat és nem engedi, hogy a sebek nyalogatásával kerülőutakon bolyongj. Mindig rávezet a megoldásra és mindig megnyugtató, örömteli találkozni vele. Eddig is sok ismerősömnek ajánlottam őt, továbbra is bátorítok mindenkit: forduljon hozzá, ha segítségre van szüksége vagy megoldást keres egy élethelyzetére. - Jó útra érkezik majd!

Asztalosné Veronika

5
Értékelés: 5

Saci

5
Értékelés: 5
Minden segítség kérőnek ajánlom nagy szeretettel. Maximális empátiát,szakmai támogatást kaptunk,amikor problémánk volt. Hálás köszönetem érte!

Szemmelroth Anetta

5
Értékelés: 5
Röviden és tömören: a legjobb!

Icu

5
Értékelés: 5
Nekem ő legjobb!

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Fodor Sándor képe
Ellenőrzött szakember

Ki a pszichológus? Kinek mire van kompetenciája!

Megjelent :Noemi Csaszar-Nagy Pszichológus Kamarát!

Létezik egy OM rendelet:
15/2006. (IV. 3.) OM rendelet
az alap- és mesterképzési szakok
képzési és kimeneti követelményeiről
Hatály: 2014.06.01.

Oldalak

Pszichológus válaszol

Munkahelyi és önismereti problémám

Vezetőként dolgozom már régóta. De az a alapvető bajom nem vagyok az a vezető típus. Inkább csendes, visszahúzódó, szűkszavú, nehezen barátkozó típus vagyok gyerek korom óta és nem is sikerül változnom. Frusztrált lettem .Lassan lehetetlenné válik, hogy jól végezzem a munkám, és a helyzet egyre csak romlik. Lassan elvesztem az érdeklődésem a munkám iránt, melyet nagyon szeretek. Túlterheltnek, levertnek érzem magam. Fogságban vagyok és nem látok kiutat. A kollektivitás, csapatszellem sehol nincs már a munkahelyemen, semmi összetartás. Ezen szeretnék változtatni, de nem tudom hogyan.

A kérdést megválaszolta Fodor Sándor

Tisztelt Pszichológus! Tegnap randiztam egy sráccal akit a neten ismertem meg! Minden jól alakult mondta h szeretne még velem találkozni, meg velem szilveszterezni! Tegnap sajnos már nem volt fent, 0:30 kor látta de nem irt vissza, és azt mondta komoly kapcsolatot szeretne, ha benne vagyok. volt ölelés is meg puszi, de nem az ami a barátok között van. Nehezen oldaódok fel sajnos, mert már vertek át sajnos, és nehezen bízok meg a fiukban, zavarban voltam kicsit, meg izgultam kicsit látta rajtam, és mondta. szerintem egy kicsit láttam, hogy zaavarta. Ön szerint jóvá tudom ezt még tenni? És iga

Oldalak