Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Balázs Nelli

Korábbi értékelések

Zsigai Kata

5
Értékelés: 5

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Balázs Nelli képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan legyünk életerősek?

Ahhoz, hogy kellően tudjuk élvezni az életet, fontos, hogy vitálisak maradjunk életünk végéig. A vitalitás állapot, ami tettekre késztet bennünket és ezáltal megőrzi mind fizikai úgy lelki egészségünket.

Balázs Nelli képe
Ellenőrzött szakember

Tényleg a bizonyítvány a legfontosabb ?

Sok család nagyon hajtós időszakot él meg éppen. Ideges és fáradt a gyerek, feszült és büntető a szülő. Persze vannak családok, ahol nem ez a helyzet és ahol nem a bizonyítványosztás eredményein, a minél nagyobb hajrán van a hangsúly, hanem azon, hogyan lehetne kihasználni a jó időt, a megtervezni a nyári szabadságot és minél többet együtt lenni a családnak. Remélem, hogy azok között, akik eme cikket elolvassák, egyre többen lesznek a második táborban.

Oldalak

Pszichológus válaszol

éjszakai bepisilés

T. Pszichológus/nő ! 7 és fél éves unokám nem rendszeresen, de elég gyakran bepisil éjszaka. Rendezett családban él, nagy-nagy szeretetben, ezért nem értjük, mi rejtőzhet a háttérben. Én a nagymamája vagyok, a szülőknek több ízben felvetettem, hogy szakemberhez kellene fordulni, de ez ideig nem történt meg, sőt mintha nem is vennék jó néven az okoskodásomat. Úgy tűnik, hogy már az unokámat is zavarja. Hogyan tudnék segíteni ? Köszönettel Anna

Kongnitív terápia

Hogyan kell elképzelni a kongnitív terápiát?? Mit csinálnak a pácienssel?? Hogyan képzeljem el? Érdekel úgy általánosan.

Oldalak