Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Balázs Nelli

Korábbi értékelések

Eszter

5
Értékelés: 5
Aranyba foglalom a nevét :) Megváltoztatta az életemet, teljesen új ember lettem. Ha valakit, akkor őt szívből ajánlom!

Zsigai Kata

5
Értékelés: 5

Klinikai szakpszichológus's blogposts

Balázs Nelli képe
Ellenőrzött szakember

A klímaváltozás körüli szorongás

Meghatott néhány ember jelentős szorongása a Föld élhetőségét illetően. Fő kérdésük: sikerülni fog-e megmenteni a Földet és ha igen, mi lesz az ára, ők vajon megélik-e, mennyi lemondással és milyen állapotban?

Balázs Nelli képe
Ellenőrzött szakember

Hogyan legyünk életerősek?

Ahhoz, hogy kellően tudjuk élvezni az életet, fontos, hogy vitálisak maradjunk életünk végéig. A vitalitás állapot, ami tettekre késztet bennünket és ezáltal megőrzi mind fizikai úgy lelki egészségünket.

Oldalak

Pszichológus válaszol

valóban beteges a féltékenységem?

Kedves Doktornő, Doktorúr, Volt egy kapcsolatom, ami közel 3 évig tartott. Ebben a kapcsolatban több okból nem éreztem magamat érzelmileg biztonságban. Igazából mindig féltékeny típus voltam, azt gondolom normál keretek között. De ezzel a férfivel eluralkodott rajtam teljesen. Bántott az, ha facebookon más nőket likeolt, bántott, hogy az exével fenntart kapcsolatot és rendszeresen jár hozzá ilyen-olyan ürüggyel, feltűnt sokszor, hogy a telefonját dugdossa előlem, soha nem adta a kezembe, stb. Ezeknek hangot adtam, állandóan feszültségben tartva magamat és őt is. Tudtam, hogy az előző kapcsol

Gyász feldolgozás

Apukám meghalt 2016-ba.Sajnos az elvesztését nem tudom feldolgozni.Mit tudok tenni,hogy fel-dolgozzam.

Oldalak