Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Gyakran ismételt kérdések

Elérhetőségek

Az oldal üzemeltetője:                                          MÉDIAAJÁNLAT

Pszicho Consult Kft
1118 Budapest, Rétköz utca 49/A
Telefonszám: +36 20 324 3842
Email cím: kapcsolat@pszichologuskereso.hu
Adószám: 23864885-1-43
Cégjegyzékszám: 01-09-982006
Bejegyezte: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-70550/2013.


Q: Ellenőrzött szakember logó
A:

Az ellenőrzött szakember logó:


Q: Térképes pszichológus kereső
A:

A térképes pszichológus kereső segítségével Ön a térképen, területi felosztásban kereshet pszichológust.

 


Q: Pszichológus válaszol! használata
A:

A Pszichológus válaszol! segítségével kérheti ki egy pszichológus véleményét.

A feltett kérdésre bármelyik -az Ön által kiválasztott megyében dolgozó- szakember válaszolhat a PszichológusKereső rendszerén belül. Ön a kérdés beküldésével kifejezetten hozzájárul, hogy kérdése és az arra érkezett válasz megjelenjen a PszichológusKereső felületén, valamint ahhoz, hogy a PszichológusKereső egyéb közösségi és nyilvános oldalakon megossza.


Q: Főoldali kereső
A:

A főoldali kereső segtségével három témakör között tud keresni:

Amikor az Ön által választott tartalmat gépeli, a rendszer automatikusan felkínálja a lehetséges variációkat.


Q: Ajánlatkérések használata
A:

Az ajánlatkérő segítségével Ön egyszerre több, a megadott megyében lévő szakembertől tud ajánlatot kérni.

Abban az esetben javasolt az ajánlatkérő használata, ha Ön nem a fellelt profilok, hanem konkrét, az Ön problémájára adott válasz alapján szeretne szakembert találni. Ebben az esetben a megyében regisztrált Prémium szakemberek válaszolhatnak az Ön megkeresésére.


Q: Kilépés
A:

A kilépés gombra kattintva elhagyhatja az oldal belső, zárt tartalmi részét.


Q: Előfizetés menüpont
A:

tt találja meg az előfizetéssel kapcsolatos utalási információkat.


Q: Statisztika menüpont
A:

Célunk, hogy egy sikeres, a kliensszerzést támogató oldalt hozzunk létre. Ennek érdekében minden szakember egy kattintással ellenőrizheti, hogy hányan látogatták profilját a PszichológusKeresőn.


Q: Ajánlatkérések menüpont
A:

Itt kérheti le az új ajánlatkérések személyes adatait, és tekintheti meg a korábban már lekért személyes adatokat. (Csak Prémium előfizetőknek)


Q: Adataim menüpont
A:

Az Adataim menüpontban tudja megadni, szerkeszteni profil információit, itt tud fényképet feltölteni magáról és rendelőjéről, vállalt problémaköröket beállítani, valamint belépési jelszót változtatni.


Q: Belépés
A:

Regisztrált felhasználóként belépni a főoldalon található Belépés menüponttal tud, miután megadta felhasználónevét és jelszavát.


Q: Hogyan törölhetem a profilomat a Pszichológuskeresőről?
A:

A PszichológusKereső segítségével kedvező áron találhat magának új klienseket! Ha mégis töröltetni szeretné magát az adatbázisból, az oldalon regisztrált e-mail címéről küldjön egy, a törlést kérő e-mailt a kapcsolat@pszichologuskereso.hu címre, amiben szerepel az Ön neve, illetve a Pszichológuskeresőn regisztrált felhasználóneve.


Q: Miért kell a rendelőm címét megadnom?
A:

A rendelő címe alapján találják meg az érdeklődők a szakembert a keresőben, kerület/megye szerinti bontásban, illetve a rendelő címe szerint kapja meg az ajánlatkéréseket, valamint a Pszichológus válaszol! kérdéseit kerület/megye szerinti bontásban.


Q: Hogyan hosszabbíthatom meg regisztrációm?
A:

A kiválasztott regisztráció díját a Előfizetés menüben leírtak alapján tudja elutalni a PszichológusKeresőt üzemeltető Pszicho Consult Kft bankszámlájára.


Q: Meddig érvényes a regisztráció?
A:

A regisztráció érvényessége a választott csomagtól függ:
Alap regisztráció: Korlátlan ideig érvényes
Prémium regisztráció: Az éves díj befizetésétől számított 12 hónapon át érvényes, az érvényesség lejárta után a regisztráció automatikusan Alap regisztrációra vált. Az előfizetés lejárta előtt 30 nappal a rendszer egy emlékeztető levelet küld.


Q: Mennyibe kerül a regisztráció? Vannak különböző csomagok?
A:

Az oldalon két szintű regisztráció közül választhat a szakember. A linkekekre kattintva megtalálható a csomagok tartalma és ára is.


Q: Milyen előnyöket biztosít a regisztráció?
A:

A szakember egy minőségi, online hirdetési felületen reklámozhatja magát, és praxisát. A Pszichológuskereső folyamatosan fejlődik, és hirdeti szolgáltatásait, ezzel nagyszámú érdeklődőt biztosítva a regisztrált szakemberek számára. Az oldalon a szakemberek ingyen küldhetnek be híreket (hirdetéseket), melyekkel intduló csoportjukhoz toborozhatnak tagokat, egyedi akciókra hívhatják fel a figyelmet. Az oldalon elhelyezett blogok vonzzák az érdeklődőket.


Q: Mi a PszichológusKereső?
A:

A PszichológusKereső egy pszichológusok, pszichiáterek keresését elősegíteni hivatott portál. Az oldalon pszichológiával kapcsolatos írásokat (pszichológus blog), pszichológiai témájú programokat, találhat az érdeklődő.

A PszichológusKereső egy online szolgáltatás, mely segítségével a pszichológust keresők könnyen, gyorsan kereshetnek szakembert Magyarország területén.


Q: Ki és hogyan regisztrálhat a Pszichológuskeresőn?
A:

Az oldalon minden pszichológus, pszichiáter, és ezekhez szervesen kapcsolódó területen (addiktológus, művészetterapeuta, stb.) dolgozó szakemberek regisztrálhatnak a regisztráció menüben megadott kötelező adatok segítségével. Regisztrációt indítani a jobb felső sarokban található "Pszichológus regisztráció" gombbal lehet.


Q: Hogyan segít az ügyfélszerzésben a PszichológusKereső?
A:

A Pszichológuskereső egy kifejezetten a pszichológus, pszichiáter szakma igényei szerint felépített szakmai adatbázis! Az oldal funkciói a gyors, gyakori és alacsony költségű kliensszerzést támogatják. Ezek például a gyors ajánlatkérés lehetősége, blogok, hírek, tesztek, szakember értékelések. Az oldal folyamatos keresőoptimalizálását hozzáértő szakemberek végzik, ezzel biztosítva a keresőkben elért kedvező helyezést.
Az oldalt folyamatosan fejlesztjük regisztrált szakembereink visszajelzései, valamint saját tapasztalataink alapján, így szolgáltatási körünk egyre bővül, és napról napra több klienst tudunk közvetíteni.