Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Újra fókuszban a Nő!

Andrási Betty képe
Ellenőrzött szakember

Változó és folyton kavargó világunkban régi és mindennap megújuló arcú énedben azt a képet keresed, amelyben örömmel ismernéd fel: Ez ÉN vagyok!

Szüntelenül keresed azt a tükröt, amelyben igazi énedet láthatod meg. Létezik ez a kép? Hol ez a tükör? Ki az a nő, aki szembe néz veled nap mint nap?

A környezet, amely körülvesz Téged, ezernyi képet mutat neked a Nőről. Képet – szó szerint. Könyvek, újságok, plakátok, videók, filmek és a tévé képernyője.

A Nő 1000 arccal, de mégis mind hasonló, hamisan tökéletes. Vajon melyik vagy Te? Melyik lehetnél, milyenné kellene válnod?

Választasz és döntesz, hogy milyen szeretnél lenni. Jön a próba, majd a kudarcok; majd újabb és újabb választások. Egy dolog azonban mindig hiányzik a választásokból: Te Magad!

Naponta számtalanszor nézel tükörbe, megállapítva, most hogyan érzed magad: szépnek, vagy épp csúnyának. Azonban a tükör nagyon keveset mutat ahhoz képest, hogy ki vagy valójában. Szemedet még egy olyan szocializációs fátyol fedi el, mely azt próbálja elhitetni veled –mint számos nőtársaddal –hogy nem vagy elég; hogy magadat szeretni önzőség; hogy mindenki fontosabb nálad; hogy meg kell felelned, ha azt akarod, hogy szeressenek és elfogadjanak…

Nézel, de nem vagy képes látni! Nem ismered fel Önmagad, a Nőt! Ha megismernéd ki is vagy valójában, akkor már képes lennél értékelni, szeretni és elfogadni azt, aki vagy!

Aki nőnek születik MINDIG több, mint aminek látszik. Azonban nőnek nem elég születned, Nőnek is kell maradnod!

A pszichológiai tanácsadások és ez eseményeink során nagyon sok olyan nővel találkozunk, akik több – általuk megoldhatatlannak ítélt – problémával küzdenek.

Önutálat, önbizalomhiány, negatív testkép, önértékelés zavara, önvád, önmagad elhanyagolása, ragaszkodás, függőségek, boldogtalanság, vágyak és szorongások, félelmek és pánik, kapcsolati és szexuális problémák, nehézségek a szüleiddel, női betegségek, kimerültség, bizonytalanság, életörömök megélésének képtelensége, életvezetési nehézségek, konfliktusok, feszültség, megfelelési kényszer…

Te is egyetértesz abban, hogy a nők nincsenek jól?

Tapasztalatom szerint a nők kialakult nehéz helyzetének az az oka, hogy nincs felszínen a női erő, azok az energiák, amik ezt képesek lennének átváltoztatni.
Ez a hiány azt eredményezi, hogy sok nőtársunk nincs igazán tisztában azzal, mit is jelent valójában NŐNEK lenni, azaz birtokolni és tudatosan használni azt az elképesztő erőt, ami a gyengé(de)bb nemben szunnyad.

„Sok nő lelkében azért is alszik saját nőiessége, mert fél a kudarcoktól, megfelelésre és szeretetre vágyik. Az a nő viszont, aki ráébred ennek forrására, az képes erőt meríteni belőle, és az életet boldogan ’végigtáncolja’.” /részlet A nőből Nő c. könyvből/

Itt az ideje, hogy a nők, így TE is áttörd az önkorlátozás barikádját és elhidd: egy Nő sokkal több, mint aminek látszik. Ebben segít Neked a Nőiesség Szivárványa…

Küldetésünknek tekintjük, hogy végre meglásd, hogy rendkívüli hely illet meg a világban! Ébresztőt fújunk az agymosásból miszerint ahhoz, hogy ’jó’ legyél, mindenki más igényeit előbbrevalónak kell tekintened a sajátodnál. Eddig a szerint éltél, hogy milyennek kellene lenned, ahelyett, hogy vállalnád Magad, olyannak, amilyen vagy.

Itt az ébredés, a nőből Nővé válás ideje! A képlet egyszerű: a Nőiesség minden nőben ott lapul, és könnyedén elővarázsolható.

A különböző problémákon segítő workshopjainkon már bebizonyosodott, hogy egy nő a hiedelemrendszere átalakításával, az önszeretete kialakításával, a tudatosság lépcsőjén, a felismeréseken és az elengedéseken át, képes visszatalálni önmaga belső lényegéhez, az Örök Nőhöz.

Ennek a NŐ-nek az ébredése alapvető és kulcsfontosságú világunk további alakulásában. Ez a Nő önmagát elfogadó és szerető, testileg, lelkileg és szellemileg is egészséges. Ez a Nő reggelente mosolyogva néz a tükörbe, és megvalósítja legmerészebb vágyait. Ez a Nő képes megteremteni maga körül a bőséget, békét és a harmóniát. Ez a Nő szexi, sugárzó. Ez a Nő boldog!

Ha a NŐ BOLDOG, akkor boldog világot képes maga köré is teremteni! 

Hogyan indulj el ezen az úton? Küldetésünket tekintsd a sajátodnak is, majd lépésről-lépésre kezdj el haladni a Boldog Nővé válásnak kalandos, meglepő, de gyönyörű útján.

Fedezd fel végre a Nőt magadban, és élj vele szeretetben, hogy hosszú idő után ki tudd végre te is jelenteni: Én vagyok, a Nő vagyok, aki a tükörben vagyok, köszönöm JÓL vagyok!