Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

És Ön mit tapasztalt a pszichológusnál?

Szigeti Ildikó képe
Ellenőrzött szakember

Egy, a pszichológusok sokak számára misztikusnak tűnő világáról szóló könyv elkészítéséhez kérem a segítségét. A kérdőív kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe, ám az így megosztott tapasztalatok jelentősége hatalmas segítség ahhoz, hogy objektív információkkal rendelkezzünk a pszichológusok munkájának társadalmi megítéléséről. 

A kérdésekre nemcsak azoktól várok választ, akik személyesen vettek részt terápián, avagy pszichológiai konzultáción, hanem azoktól is, akik hozzátartozójuk révén közvetett, ám alapos információval, véleménnyel rendelkeznek és azt szívesen megosztanák másokkal.

A kérdőív kitöltői között nem sorsolok ki exkluzív nyaralásokat.  Azt viszont ígérem, hogy a felmérés tanulságait a hamarosan megjelenő könyvemben a nyilvánossággal, a leendő olvasókkal, így reményeim szerint Önnel is megosztom.

A kérdőív kitöltésével nem csupán egy felmérés aktív részesévé válik, de óhatatlanul is módja lesz arra, hogy - ha ezt eddig nem tette - elgondolkodjon a pszichológusával való kapcsolatán, a terápiában szerzett tapasztalatain. Ez pedig lehetőséget adhat arra, hogy a későbbiekben tudatosan válasszon szakembert, illetve, hogy a korábbinál tudatosabban folytassa a megkezdett terápiát.

A kérdőív anonim, a demográfiai adatok (életkor, nem, stb.) csak a statisztikai feldolgozást szolgálják. 

Köszönöm, hogy ha az idejéből áldoz e célra és segít!

Szigeti Ildikó (tanácsadó szakpszichológus, újságíró) 

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva érheti el:

http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/c0d27c7e4d8e63a4306c56193428fad2