Ugrás a tartalomhoz

Jelenlegi hely

Ajánlás!

Fodor Sándor képe
Ellenőrzött szakember

Mi volna, ha ezen túl mindenki ezt a feladatot írná ki minden nap az üzenő falára!! A sok menekültügyi hír helyett! Próbáld meg másként látni a világot! Ha megcsinálod, minden nap a gyakorlatot békésebb leszel Te is és a világ is! Mire jó, ha minden nap csak mérgezed magad a sok képpel és hírrel a menekültekről?

Írjunk egy listát 10 dologról, amiért hálásak vagyunk az életünkben. Segítségünkre lehet, ha kategóriákat alkotunk először, például: pénzügyek, család, munka, egészség stb. Nem elég köszönetünk 10 tárgyát leírni, meg is kell indokolni: Hálás vagyok .............. mert .............. Ezt a listát minden reggel meg kell majd írnod,.
Reggel mindig az legyen az első dolgod, hogy számba veszed az áldásaidat. Vezess egy naplót, és abba gyűjtsd a hálával kapcsolatos gondolataidat. Miután befejezted a lista megírását, olvasd el még egyszer mindegyik áldást, akár magadban, akár hangosan. Amikor egy-egy mondat végére érsz, mindig mondd ki háromszor a varázsigét: Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
Hogy ez mire jó? Amikor életedben észreveszed és felfedezed a jót, amikor a szituációdtól és életkörülményeidtől függetlenül ráébredsz, hogy mennyi mindenért lehetsz hálás. Jó munkát!